• multilane stickpack machine
  • multilane stickpack machine
  • multilane stickpack machine

Tentang Kami

  Shanghai Boevan bungkusan mesin Co., Ltd, ngadeg taun 2012, geus dipelak nepi kana perusahaan dinamis ihwal eusi teknis tinggi na staf energetic. Unggal taun, Boevan ngahasilkeun sarta ngilikan kaluar ratusan mesin bungkusan mumpuni imah jeung di mancanagara. Garis produksi Boevan nyertakeun pinuh mesin otomatis horizontal bungkusan, mesin packing nangtung, cartoner, asisten timbangan sarta ngeusian alat. Kalayan tim téknis profésional sarta kapasitas produksina kuat, Boevan anu cukup mumpuni ngawula konsumén ti sagala rupa industri, kayaning dahareun, inuman, farmasi, rumah tangga jeung industri perawatan pribadi, leyuran packing unggulan salawasna ditawarkeun nurutkeun para nasabah 'produk fitur sarta daya tarik pasar. Boevan ogé nawarkeun bahan kemasan, kaasup pilem laminated, pouches pre-dijieun, seleting na spout. Bantuan instalasi, pituduh pangropéa jeung bagian pangiriman cadang ogé di layanan pinuh hiji-eureun Boevan urang, dina basa sejen, tiap hambalan tina Boevan boga tujuan pikeun nulungan nasabah ngurangan biaya, ngalegaan pasar.

BOEVAN Jieun pakét Anjeun unik!

WhatsApp Online Chat!