• multilane stickpack machine
  • multilane stickpack machine
  • multilane stickpack machine

Rreth nesh

  Shanghai Boevan Packaging Machinery Co, Ltd, i formuar në vitin 2012, është rritur deri në një ndërmarrje dinamike me kapacitet të lartë teknike dhe stafit energjik. Çdo vit, Boevan prodhojnë dhe anije nga qindra makinë kualifikuar paketimit në shtëpi dhe jashtë vendit. Linja Boevan prodhimit mbulon makinë të plotë automatike horizontale paketimit, makinë vertikale paketim, cartoner, asistent peshon dhe pajisje të plotësojë. Me ekip profesional teknik dhe kapacitet të fortë të prodhimit, Boevan janë të kualifikuar të mjaftueshme për të shërbyer klientëve nga industri të ndryshme, të tilla si ushqim, pije, farmaceutike, familjen dhe industrinë e kujdesit personal, zgjidhje e shkëlqyer paketim gjithmonë ofrohet në bazë të klientëve produkte karakteristikat dhe atraktivitetin e tregut.Boevan ofrojnë edhe materialet e paketimit, duke përfshirë film petëzuar, pouches para të bëra, zinxhir dhe çurg. ndihmë instalimi, mirëmbajtja udhëzues dhe pjesë këmbimi të ofrimit të në një shërbim të plotë Boevan-së, me fjalë të tjera, çdo hap i Boevan synon për të ndihmuar klientit të ulur koston, zgjeruar tregun.

BOEVAN BËJE paketën tuaj unik!

WhatsApp Online Chat !