• multilane stickpack machine
  • multilane stickpack machine
  • multilane stickpack machine

Babagan awake dhewe

  Shanghai Boevan Packaging Machinery Co., Ltd, kawangun ing 2012, wis thukul munggah menyang perusahaan dinamis karo kapasitas technical dhuwur lan Staff semangat. Saben taun, Boevan gawé lan kapal metu atusan mesin packaging qualified ngarep lan luar negeri. Baris produksi Boevan isine lengkap mesin otomatis horisontal packaging, mesin packing vertikal, cartoner, assistant ngebotake lan Isi piranti. Kanthi tim technical profesional lan kapasitas produksi kuwat, Boevan sing cukup qualified ngawula pelanggan saka maneka industri, kayata pangan, wedang, pharmaceutical, kluwarga lan industri care pribadi, solusi packing banget tansah ana miturut pelanggan 'produk fitur lan attractiveness pasar.Boevan uga kurban bahan packaging, kalebu film laminated, kantong wis digawe, zipper lan spout. pitulungan Instalasi, guide pangopènan lan bagéan layang spare uga ing layanan lengkap siji-mandeg Boevan kang, ing tembung liyane, saben langkah Boevan yakuwi kanggo ngewangi customer ngurangi biaya, nggedhekake pasar.

BOEVAN nggawe PAKET YOUR unik!

WhatsApp Online Chat !