zipper doypack BHD factory and suppliers | Boevan

seleting doypack BHD

produk jéntré

prosés pakét

application

parameter teknis

model

lebar Pouch

panjangna Pouch

kapasitas keusikan

kagancangan

BHD-180SZ

90-180mm

110-250mm

1000ml

40-60ppm

BHD-240SZ

100-240mm

120-320mm

1500ml

40-60ppm

BHD-280DSZ

90-140mm

110-250mm

600ml

90-120ppm

conto Pouch

3

Deskripsi umum

1.This mangrupakeun mesin packing pinuh-otomatis kalawan Multi-fungsi nu geus loba dipaké pikeun kadaharan, inuman, kosmétik, bahan kimia, bungkusan farmasi.

bahan packing 2.The tiasa pilem laminated biasa kayaning, pe / AL / pepet; Pe / NY / AL / pepet; CPP / NY / AL / pepet.

3.This tipe mesin bisa nyieun doypack ( ngaradeg )  pouch kalayan bentukna béda lajeng rengse dina proses packing.

4.The packager utama bisa terpadu kalayan rupa sistem keusikan, cocog pikeun sagala rupa produk, kayaning bubuk, granule leutik, cair, cairan kentel, tauco, tablet, permen, padet, iteuk, produk solid sarta teratur badag.

kontrol 4.Computer purwakarta sarta fungsi alarming otomatis.

komponén brand 5.Famous, mastikeun kualitas sarta durability tina mesin.

111

Fitur & Kaunggulan

funtion seleting

alat unwind 1.Independent seleting

2.Stable seleting kontrol gaya tensile

3.Even segel seleting

Servo System sateuacanna

1.Easy robah spésifikasi Komputerisasi

sateuacanna Pouch 2.Stable kalawan kirang simpangan

torquemoment 3.Big of sateuacanna pouch

filler piston unik

1.good fiiling akurasi

2.Easy pikeun misahkeun keur beberesih

 

Alat Sealing bebas

1.Independent pembuatan pouch,

2.no produk on segel

kakuatan segel 3.Higher, kirang leakage

penampilan pouch 4.Better

Scissor  Sistim motong

1、Easy to change the spare parts

2、Avoid rough edge cutting with more

3、beautiful pouch’s appearance.

Lampu  Walking Beam

1.Easy robah specition komputerisasi

2.Longer operasional bentang hirup


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Mesin packing Prosés

    wqrasf

    rarancang

    2222

    komponén utama

    Listrik sarta Pneumatic komponén:

    Mangga tangtukeun, lamun merlukeun dieusian ngajual ka komponén listrik sarta pneumatic. Lamun henteu, kami bakal make ngajual standar urang. Anjeun bisa menta kami pikeun daptar ngajual standar urang.

    Perhatikeun ongkos anu bisa ningkatkeun, upami ngajual dieusian geus dipilih.

    komponén utama

    jelema nu ngajual nguriling

    purwakarta

    Allan Bradley AS / Siemens / Mitsubishi

    Layar cabak

    Allan Bradley AS / Siemens / Mitsubishi

    Inverter

    Siemens / Mitsubishi Japan

    Servo Motor

    Siemens / Panasonic Japan

    photocell

    Autonics Korea

    Main Motor

    ABB Swiss

    Bagian Pneumatic

    Festo Jerman / SMC / CAMOZZ

    vakum generator

    Festo Jerman / SMC / CAMOZZ

    Konfigurasi dipilih

    Kode printer Tanggal

    Lempeng Cut Line jeung gampang cimata

    alat punching liang

    Auger screw Filler (for bubuk)

    Volumetric Piala Filler (pikeun granule)

    Listrik Gear Kongrés (pikeun cairan)

    Piston Kongrés (pikeun cair atawa krim)

    paking Aplikasi 

    Fléksibel ngeusian na pak rupa produk kayaning bubuk, cair, cairan kentel, granule, tablet, padet, permen, iteuk produk. mesin Hundres geus dilayanan dina Kadaharan, inuman, kosmétik, miara pribadi, rumah tangga, kimia jeung industri farmasi.

    Industri 1. Kadaharan

    Mayonnaise & saos, Tomat saos tomat, Candy & Coklat, snack, Susu Bubuk, Produk Minyak, susu Food, Telor & bungbu, piaraan Food, Madu jeung saterusna.

    3333

     

    Industri 2. inuman

    Kopi & Teh, Bubuk Inuman, Produk Cai, yoghurt & Liquid Susu, sari buah, Beer & alkoholna, gizi Inuman jeung saterusna.

    4444

    3. kosmétik & Élmu Personal

    Kamanusaan sarta Studi kulit, Kamanusaan sarta Studi Rambut, Sun Kamanusaan sarta Studi, Baby Kamanusaan sarta Studi, Kamanusaan sarta Studi Lisan, mandi & Pancuran, Cream, Toweletters, Perfumery jeung saterusna.

    4. Industri Rumah Tangga

    Dishwash Produk, detergent, Produk laundry, lawon Softener, lanté cleaner, Air Freshener jeung saterusna.

    5. Industrial Kimia

    Agrichemical, napel, pelumas, cet jeung saterusna.

    5555

    produk leuwih

    6666

  • WhatsApp Online Chat!